Veinge Tryckeri AB

Hallands län

Information

Veinge Tryckeri AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Veinge Tryckeri AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Veinge Tryckeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Veinge Tryckeri AB har haft sedan 1998-01-01. Veinge Tryckeri AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Veinge Tryckeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Laholmsv., 312 45, Veinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-18555.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Veinge Tryckeri AB Privat, ej börsnoterat.

Veinge Tryckeri AB har idag 556554-9374 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Arvidsson, Karl Jonny Christer -Nilsson, Mats Urban är den som för stunden ansvarar för Veinge Tryckeri AB

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Veinge Tryckeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Mats Urban som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Karl Jonny Christer som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Allan Carl som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .