Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Laholm här finns det många olika Aktiebolag. Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Laholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556553-0192.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0430-22603 alternativt besöka eller skicka post till Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB på följande adress Sven Hansons g. 5, 312 96, Laholm.

Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Byggnadssmide Butik & Järnvarulager i Ränneslöv AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johnsson, Karl Anders Torbjörn som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel med järnvaror, mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.