Mellby Golf AB

Hallands län

Information

Mellby Golf AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Mellby Golf AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mellby Golf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mellby Golf AB har haft sedan 1997-01-01. Mellby Golf AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mellby Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mellby, 312 96, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-28455.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mellby Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Mellby Golf AB har idag 556539-3385 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mellby Golf AB

Bolaget skall bedriva golfbaneverksamhet, kiosk och servering samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Mellby Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlson, Jan-Åke Evert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Sven-Åke Roger som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .