STORIS Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och STORIS Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och STORIS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för STORIS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

STORIS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-04-14. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som STORIS Aktiebolag ska trivas.

I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STORIS Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är STORIS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med STORIS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-12997.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med STORIS Aktiebolag är Stojovska, Milica som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stojovski, Riste som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sotiroska, Biljana som är född 1972 och har titeln Suppleant, Stojovski, Goce som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Per Martin som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

STORIS Aktiebolag har 556538-6751 som sitt organisationsnummer.