K.L Handy Man AB

Hallands län

Information

K.L Handy Man AB är en verksamhet som finns i Laholm. I K.L Handy Man AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsen, Kim Preben som är född 1944 och har titeln VD, Larsen, Kim Preben som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Trine Willer som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K.L Handy Man AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå K.L Handy Man AB på telefon 0431-454542.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning, ombyggnad och restaurering av fastigheter. Bolaget skall också bedriva uthyrning av fastigheter samt hotell- och pensionatsverksamhet.

Idag är K.L Handy Man AB av bolagstypen Aktiebolag.

K.L Handy Man AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

K.L Handy Man AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-03-26 och K.L Handy Man AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-04-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K.L Handy Man AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

K.L Handy Man AB har 556529-4526 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.