BeG Bertil & Göran Marketing AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med annonsering och marknadsföring på Internet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BeG Bertil & Göran Marketing AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är BeG Bertil & Göran Marketing AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1995-07-31 så skapades BeG Bertil & Göran Marketing AB och bolaget är har F-skattsedel BeG Bertil & Göran Marketing AB har haft det sedan 1998-01-01.

BeG Bertil & Göran Marketing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556525-0866 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är BeG Bertil & Göran Marketing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med BeG Bertil & Göran Marketing AB så går det att nå dem via telefon på 0430-213090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BeG Bertil & Göran Marketing AB är Johansson, Kurt Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Bertil som är född 1976 och har titeln Suppleant, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .