Ysbyverken AB

Hallands län

Information

Ysbyverken AB är en verksamhet som finns i Laholm. I Ysbyverken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Siv Ann-Kristin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisor, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ysbyverken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ysbyverken AB på telefon 0430-62319.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning, reparation och legotillverkning av stålprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ysbyverken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ysbyverken AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ysbyverken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ysbyverken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ysbyverken AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ysbyverken AB har 556518-8496 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.