Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall driva handel med byggmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1995-03-11 så skapades Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556510-2745 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-20034 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gordab Olle Johansson i Laholm Aktiebolag är Johansson, Bengt Olle Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bittan Alice Iréne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .