Electronic Rain Aktiebolag

Hallands län

Information

556504-9979 är organisationsnummer för bolaget Electronic Rain Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Electronic Rain Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Electronic Rain Aktiebolag finns i.

Electronic Rain Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-02-15 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Electronic Rain Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Electronic Rain Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Electronic Rain Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Electronic Rain Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-12385 eller genom brev på följande adress:
Östorp, 312 91, Laholm

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektroniska styrsystem samt därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Electronic Rain Aktiebolag och det är Jönsson, Yngve Carl-Johan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gustaf Peter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,