Pelle Larsson Konsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Pelle Larsson Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Pelle Larsson Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pelle Larsson Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Pelle Larsson Konsult Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-10-24. Men sedan 1996-01-01 så har Pelle Larsson Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Danska v. 15, 312 31, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pelle Larsson Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5733595.

Laholm arbetar för att verksamheter som Pelle Larsson Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pelle Larsson Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster och produkter relaterade till datoriserade system jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pelle Larsson Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pelle Larsson Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Per Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lena Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pelle Larsson Konsult Aktiebolag är 556497-5083.