Jöni Foodline Aktiebolag

Hallands län

Information

Jöni Foodline Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Jöni Foodline Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jöni Foodline Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jöni Foodline Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jöni Foodline Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jöni Foodline Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till UTLÄNDSK ADRESS, 0 , Utlandet men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-218115.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jöni Foodline Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jöni Foodline Aktiebolag har idag 556490-1519 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Jöni Foodline Aktiebolag

Bolaget skall i huvudsak på provisionsbasis bedriva handel med köksutrustningar av allehanda slag, inkluderande rådgivning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jöni Foodline Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jörgensen, Mogens som är född och har titeln Likvidator,Bosatt utomlands inom EES, Holgersson, Kurt Johnny som är född 1948 och har titeln Delgivningsbar person, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, BeeDeeOoo Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .