RedovisningsByrån V & V Aktiebolag

Hallands län

Information

RedovisningsByrån V & V Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där RedovisningsByrån V & V Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. RedovisningsByrån V & V Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket RedovisningsByrån V & V Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. RedovisningsByrån V & V Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RedovisningsByrån V & V Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästtorget 5, 312 30, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-71918.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RedovisningsByrån V & V Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

RedovisningsByrån V & V Aktiebolag har idag 556490-1410 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för RedovisningsByrån V & V Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bokförings-, redovisnings- och inkassoverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I RedovisningsByrån V & V Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vedin, Kerstin Ingegerd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedin, Per Ture Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .