Shango Förvaltning Aktiebolag

Hallands län

Information

556489-3773 är organisationsnummer för företaget Shango Förvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Shango Förvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Shango Förvaltning Aktiebolag finns i.

Shango Förvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-07-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Shango Förvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Shango Förvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Shango Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Shango Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Tångv. 4, 312 60, Mellbystrand

Bolaget skall idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Shango Förvaltning Aktiebolag och det är Svensson, Lars Göran Hurtig som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Knut Thomas som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,