Oxen Aktiebolag

Hallands län

Information

I Laholm finns det ett Aktiebolag som heter Oxen Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Oxen Aktiebolag i Hallands län. Laholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Oxen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1994-04-08 så har Oxen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Oxen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Oxen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Kustv. 76, 312 71, Skummeslövsstrand. Vi ni istället prata med Oxen Aktiebolag så kan ni göra det på 0430-21300.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom sanering, krossning och städning, handel med kemikalier och skrot, konsultverksamhet inom företagsledning och administration, förvalta fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rundberg, Stig Ingmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rundberg, Per Gustav som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundberg, Tord Ingmar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rundberg, Stig Ingmar .

Oxen Aktiebolag har 556484-8652 som sitt organisationsnummer.