KM Werkstadsfolket AB

Hallands län

Information

KM Werkstadsfolket AB är ett företag som finns i Laholm. I KM Werkstadsfolket AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Klas Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Kent Ove Viggo som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Klas Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KM Werkstadsfolket AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KM Werkstadsfolket AB på telefon 0430-48100.

Bolaget ska bedriva uthyrning av personal inom verkstadsindustrin, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är KM Werkstadsfolket AB av bolagstypen Aktiebolag.

KM Werkstadsfolket AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KM Werkstadsfolket AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och KM Werkstadsfolket AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KM Werkstadsfolket AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

KM Werkstadsfolket AB har 556473-3532 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.