Björkebergs Päls Aktiebolag

Hallands län

Information

Björkebergs Päls Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Björkebergs Päls Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björkebergs Päls Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Björkebergs Päls Aktiebolag har haft sedan -0001-11-30. Björkebergs Päls Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björkebergs Päls Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Göstorpshult, 310 21, Hishult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-40317.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Björkebergs Päls Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Björkebergs Päls Aktiebolag har idag 556473-0942 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Björkebergs Päls Aktiebolag

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

I Björkebergs Päls Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Per Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kristina Charlott som är född 1967 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .