Wåxbo Trotting Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva avel, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wåxbo Trotting Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Wåxbo Trotting Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1993-08-10 så skapades Wåxbo Trotting Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Wåxbo Trotting Aktiebolag har haft det sedan 2004-06-10.

Wåxbo Trotting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556471-5265 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är Wåxbo Trotting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Wåxbo Trotting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-33139 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wåxbo Trotting Aktiebolag är Schön, Marie Cecilia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Roland Kent som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .