Excitamus AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Excitamus AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Excitamus AB är ett av dem. Statusen för Excitamus AB är att Bolaget är aktivt.

Excitamus AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-08-12. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Excitamus AB ska trivas.

Excitamus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, äga och förvalta immateriella värden-, rättigheter, aktier och värdepapper, fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet, forskning och undervisning avseende verksamhets-, organisations-, samhällsutveckling samt idka med ovan nämnda områden förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Excitamus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10.

Idag är Excitamus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Excitamus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0533-17557.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Excitamus AB är Ribe, Jim som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribe, Roald som är född 1945 och har titeln Suppleant, Aronsson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Excitamus AB har 556470-8815 som sitt organisationsnummer.