Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag

Hallands län

Information

I Laholm finns det ett Aktiebolag som heter Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag i Hallands län. Laholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1993-06-21 så har Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Blåbärsv. 3, 312 60, Mellbystrand. Vi ni istället prata med Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5110479.

Bolaget skall bedriva lastbils- och annan vägtransport, samt uthyrning av lastbilar och andra i åkerirörelse erforderliga fordon.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Tom Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lennart Arnold som är född 1952 och har titeln Suppleant, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisor, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tom Larsson Åkeri i Mellbystrand Aktiebolag har 556469-1540 som sitt organisationsnummer.