Beach Club Delfinen AB

Hallands län

Information

Beach Club Delfinen AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Beach Club Delfinen AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Beach Club Delfinen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Beach Club Delfinen AB har haft sedan 1995-01-01. Beach Club Delfinen AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Beach Club Delfinen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kustv. 120, 312 61, Mellbystrand men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-30087.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Beach Club Delfinen AB Privat, ej börsnoterat.

Beach Club Delfinen AB har idag 556465-7392 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Beach Club Delfinen AB

Bolaget skall bedriva restaurang- och badverksamhet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Beach Club Delfinen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Roy Ragnar Ingemar som är född 1937 och har titeln VD, Carlsson, Ann-Charlotte Marie som är född 1952 och har titeln Vice VD, Carlsson, Roy Ragnar Ingemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ann-Charlotte Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.