AJ Potatis Aktiebolag

Hallands län

Information

AJ Potatis Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som AJ Potatis Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AJ Potatis Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1993-03-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Valgränd 14, 312 33, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AJ Potatis Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-450800.

Laholm arbetar för att verksamheter som AJ Potatis Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AJ Potatis Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med potatis och grönsaker samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AJ Potatis Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jörgensen, Sören Olesen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AJ Potatis Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Kent Tommy som är född 1950 och har titeln Extern VD, Jörgensen, Sören Olesen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Froberg, Preben Rosenkrands som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristensen, Jens Albaek som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant.MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AJ Potatis Aktiebolag är 556465-1544.