Lejongårdar AB

Hallands län

Information

556446-4211 är organisationsnummer för verksamheten Lejongårdar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lejongårdar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Lejongårdar AB finns i.

Lejongårdar AB har varit registrerat sedan 1992-04-09 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lejongårdar AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lejongårdar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lejongårdar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Anglefalk Åberg, Caroline Birgitta E -Anglefalk, Claes Gunnar -Åberg, Anders Werner Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Lejongårdar AB så kan ni göra det på telefon genom 0430-60200 eller genom brev på följande adress:
Kattarp 172, 312 93, Laholm

Bolaget ska bedriva behandlingshem för vuxna personer med drogproblematik och kriminell bakgrund och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lejongårdar AB och det är Kestilä, Juha Jorma Ilmari som är född 1957 och har titeln Extern VD, Anglefalk Åberg, Caroline Birgitta E som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anglefalk, Claes Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Anders Werner som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbo, Lars Johan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln RevisorSvensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,