Laxhults Jord & Skog Aktiebolag

Hallands län

Information

Laxhults Jord & Skog Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Laxhults Jord & Skog Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Laxhults Jord & Skog Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Laxhults Jord & Skog Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Laxhults Jord & Skog Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Laxhults Jord & Skog Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Laxhult, 310 20, Knäred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-43039.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Laxhults Jord & Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Laxhults Jord & Skog Aktiebolag har idag 556444-8529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Laxhults Jord & Skog Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva jord- och skogsbruk, sågverk och därmed förenlig verksamhet.

I Laxhults Jord & Skog Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Leif Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Lena Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .