Silvandersson Sales AB

Hallands län

Information

Silvandersson Sales AB är en verksamhet som finns i Laholm. I Silvandersson Sales AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Silvandersson, Karl Kenneth som är född 1959 och har titeln VD, Silvandersson, Karl Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Silvandersson, Lars Morgan Peter som är född 1977 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silvandersson Sales AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Silvandersson Sales AB på telefon 0430-78040.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, distribution och försäljning av insekts- och skadedjursbekämpning.

Idag är Silvandersson Sales AB av bolagstypen Aktiebolag.

Silvandersson Sales AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Silvandersson Sales AB innehar ej F-skattsedel och Silvandersson Sales AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silvandersson Sales AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Silvandersson Sales AB har 556434-7325 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.