Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag

Hallands län

Information

Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-08-21. Men sedan 1991-01-01 så har Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till LARSFÄLT, 312 91, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-70013.

Laholm arbetar för att verksamheter som Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva uppfödning och försäljning av svin och fjäderfä samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag och det är följande personer, Dufva, Hans Erik Torsten som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Karin Eva Matilda som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ö.M. Gårdsprodukter Aktiebolag är 556430-5000.