Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag

Hallands län

Information

Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag är ett företag som finns i Laholm. I Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nermark, Göran Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nermark, Rita Gunilla Ann-C som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag på telefon 0430-19001.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, grustäktsförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Göran Nermark Lantbruks Aktiebolag har 556429-8064 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.