Mölledammen AB

Hallands län

Information

Mölledammen AB är en verksamhet som finns i Laholm. I Mölledammen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkersten, Bertil Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkersten, Jannike Marie som är född 1981 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mölledammen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mölledammen AB på telefon .

Bolaget ska bedriva tidningsproduktion, tidningsutgivning och förlagsverksamhet, uthyrning av lokaler, handel med och reparation av fordon, schaktentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mölledammen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mölledammen AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mölledammen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mölledammen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mölledammen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mölledammen AB har 556428-7620 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.