Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Laholm här finns det många olika Aktiebolag. Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Laholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556425-1717.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0430-10550 alternativt besöka eller skicka post till Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag på följande adress Danska v. 16, 312 31, Laholm.

Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tandläkare Jan Söderholm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Berggren, Mette Katarina som är född 1969 och har titeln Suppleant , Söderholm, Carl Christian som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet, konsultverksamhet, import och export av dentalartiklar samt därmed förenlig verksamhet.