JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag

Hallands län

Information

556419-6847 är organisationsnummer för företaget JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag finns i.

JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-06 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-42213 eller genom brev på följande adress:
N. Össjö 311, 310 21, Hishult

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trädgårdsmöbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JI-KÅ FRITIDSMÖBLER Aktiebolag och det är Karlsson, Ulf Jörgen Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jessika Wirén som är född 1952 och har titeln Suppleant, Altinius, John Bertil som är född 1936 och har titeln Revisor,