Orrebergs Lantbruks Aktiebolag

Hallands län

Information

Orrebergs Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Orrebergs Lantbruks Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orrebergs Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Orrebergs Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Orrebergs Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Orrebergs Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Öringe Orreberg, 312 91, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-70077.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Orrebergs Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Orrebergs Lantbruks Aktiebolag har idag 556418-1419 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av -ledamoten är den som för stunden ansvarar för Orrebergs Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, handel med lantbruks- och entreprenadmaskiner, produktion och försäljning av elkraft, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Orrebergs Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Axel som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .