Travtränare Peter Andersson Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Travtränare Peter Andersson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Laholm här finns det många olika Aktiebolag. Travtränare Peter Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Laholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Travtränare Peter Andersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556415-4960.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0430-63055 alternativt besöka eller skicka post till Travtränare Peter Andersson Aktiebolag på följande adress STAFFANSTORP 704, 312 94, Laholm.

Travtränare Peter Andersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Travtränare Peter Andersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Gustavsson, Eva Ann-Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hovslagning, försäljning av foder och hästutrustning, träning och tävling av hästar, inackordering av hästar, äga och förvalta lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.