Ysbyhallen AB (Ica Nära)

Hallands län

Information

Ysbyhallen AB (Ica Nära) är ett företag som finns i Laholm. I Ysbyhallen AB (Ica Nära) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Stig Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, May Gerd Ann-Kristin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ysbyhallen AB (Ica Nära) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ysbyhallen AB (Ica Nära) på telefon 0430-62330.

Bolaget skall driva handel med livsmedel.

Idag är Ysbyhallen AB (Ica Nära) av bolagstypen Aktiebolag.

Ysbyhallen AB (Ica Nära) är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ysbyhallen AB (Ica Nära) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ysbyhallen AB (Ica Nära) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ysbyhallen AB (Ica Nära) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Jansson, May Gerd Ann-Kristin -Jansson, Stig Bertil

Ysbyhallen AB (Ica Nära) har 556413-0895 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.