NA-Partners Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva organisationskonsultation och bedriva handel och förvaltning av fastigheter, värdepapper, konst och konsthantverk, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NA-Partners Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är NA-Partners Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1990-09-27 så skapades NA-Partners Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel NA-Partners Aktiebolag har haft det sedan 2003-03-06.

NA-Partners Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-06

556406-3914 är organisationsnummret för företaget som finns i Laholm.

Just nu är NA-Partners Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med NA-Partners Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-21135 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom NA-Partners Aktiebolag är Andersson, Per Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Gustava Charlotte som är född 1977 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .