Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Laholm här finns det många olika Aktiebolag. Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Laholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556400-5246.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0430-49370 alternativt besöka eller skicka post till Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB på följande adress Hasslöv Torp 144, 312 97, Laholm.

Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Torp Bäckagårds Fastigheter i Hasslöv AB så sitter följande personer i styrelsen: , Carlsson, Eva Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av bostäder och lokaler och därmed förenlig verksamhet.