Mellbystrands Trädgård Aktiebolag

Hallands län

Information

Mellbystrands Trädgård Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Mellbystrands Trädgård Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mellbystrands Trädgård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mellbystrands Trädgård Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-06-19. Men sedan 1991-01-01 så har Mellbystrands Trädgård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lindv. 7, 312 60, Mellbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mellbystrands Trädgård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-25618.

Laholm arbetar för att bolag som Mellbystrands Trädgård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mellbystrands Trädgård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall utföra mark- och trädgårdsanläggningar samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mellbystrands Trädgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mellbystrands Trädgård Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Kurth Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Gunnel Louise som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mellbystrands Trädgård Aktiebolag är 556399-5538.