Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-06. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag ska trivas.

Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med leksaker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-10069.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag är Svensson, Eva Teresia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Roland Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Leksaksaffären i Laholm Aktiebolag har 556389-0259 som sitt organisationsnummer.