Förvaltnings Aktiebolag Sekund

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Förvaltnings Aktiebolag Sekund är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Förvaltnings Aktiebolag Sekund är ett av dem. Statusen för Förvaltnings Aktiebolag Sekund är att Bolaget är aktivt.

Förvaltnings Aktiebolag Sekund är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-07. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Förvaltnings Aktiebolag Sekund ska trivas.

I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga fast egendom, bedriva ekonomisk- och praktisk förvaltning av andras och egna fastigheter. Köpa, sälja och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltnings Aktiebolag Sekund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Förvaltnings Aktiebolag Sekund Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolag Sekund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-305111.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Förvaltnings Aktiebolag Sekund är Löfgren, Alf Tomas som är född 1946 och har titeln VD, Löfgren, Merja Carita som är född 1948 och har titeln Vice VD, Löfgren, Alf Tomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Merja Carita som är född 1948 och har titeln Suppleant, Palm, Christer Michael som är född 1975 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Förvaltnings Aktiebolag Sekund har 556387-2042 som sitt organisationsnummer.