Mellby Elmontage Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Mellby Elmontage Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mellby Elmontage Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mellby Elmontage Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mellby Elmontage Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-06. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mellby Elmontage Aktiebolag ska trivas.

Mellby Elmontage Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra installation och montering av elektriska anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mellby Elmontage Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Mellby Elmontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Mellby Elmontage Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-28160.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mellby Elmontage Aktiebolag är Norén, Leif Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Inga Karin Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Mellby Elmontage Aktiebolag har 556380-6578 som sitt organisationsnummer.