Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Laholm här finns det många olika Aktiebolag. Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Laholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-01-14 och har organisationsnummer 556374-1262.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag på följande adress Idév., 312 96, Laholm.

Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fastighetsbolaget Svensson i Laholm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Svensson, Rolf Lennart Boris som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom genom sig själv eller genom dotterbolag bygga upp och driva verksamheter som passar i de fastigheter bolaget äger. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet, handel med bryggerimaskiner och därmed förenlig verksamhet.