Augusta Lantbruk AB

Hallands län

Information

Augusta Lantbruk AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Augusta Lantbruk AB finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Augusta Lantbruk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Augusta Lantbruk AB har haft sedan 1994-01-01. Augusta Lantbruk AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Augusta Lantbruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vrångarp Hannefred, 312 96, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-23675.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Augusta Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat.

Augusta Lantbruk AB har idag 556372-8962 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Augusta Lantbruk AB

Bolaget skall driva jordbruk och därmed förenlig verksamhet.

I Augusta Lantbruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Lars Jörgen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lars Peter Fredric som är född 1981 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .