Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag

Hallands län

Information

Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-09-20. Men sedan 1993-01-01 så har Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hallandsv. 38, 269 36, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-28500.

Laholm arbetar för att verksamheter som Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget ska bedriva byggverksamhet samt idka handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alldén, Curth Gunnar Roger -Alldén, Curth Johan Patrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag och det är följande personer, Alldén, Curth Gunnar Roger som är född 1968 och har titeln VD, Alldén, Curth Gunnar Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Alldén, Curth Johan Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alldén, Ulla Iréne Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fastighetkonsult i Mellbystrand Aktiebolag är 556369-6714.