Decimal Handels Aktiebolag

Hallands län

Information

I Laholm finns det ett Aktiebolag som heter Decimal Handels Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Decimal Handels Aktiebolag i Hallands län. Laholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Decimal Handels Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1989-04-10 så har Decimal Handels Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Decimal Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Decimal Handels Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till JOHAN SKYTTES VÄG 21, 384 40, Ålem. Vi ni istället prata med Decimal Handels Aktiebolag så kan ni göra det på 0499-12120.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ventilationsbranschen, handel med hushålls- och prydnadsföremål, handel med maskiner och reservdelar inom ventilationsbranschen, handel med gummi- och plastprodukter för industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Jan Olle som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Decimal Handels Aktiebolag har 556356-1660 som sitt organisationsnummer.