Clausén Engineering Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Clausén Engineering Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Clausén Engineering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Clausén Engineering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Clausén Engineering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-10. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Clausén Engineering Aktiebolag ska trivas.

Clausén Engineering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla och marknadsföra tekniska innovationer till sågverks- och fordonsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clausén Engineering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Clausén Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Clausén Engineering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-14171.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Clausén, Björn Erik.

De som är på något sätt har med Clausén Engineering Aktiebolag är Clausén, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Clausén, Ella Mathilda som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Clausen, Erik som är född 1931 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Clausén Engineering Aktiebolag har 556345-6234 som sitt organisationsnummer.