Booarc Arkitektkontor Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Booarc Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas.

Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Booarc Arkitektkontor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Booarc Arkitektkontor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-12100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Booarc Arkitektkontor Aktiebolag är Olsson, Bo Uno Eugén som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Joakim Per Henrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Booarc Arkitektkontor Aktiebolag har 556338-6753 som sitt organisationsnummer.