WP Grus & Schakt Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva schakt och entreprenadarbeten och försäljning av grusmaterial och matjord, samt bedriva yrkesmässig trafik inom entreprenadbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WP Grus & Schakt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är WP Grus & Schakt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1988-05-06 så skapades WP Grus & Schakt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel WP Grus & Schakt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

WP Grus & Schakt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556325-2526 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är WP Grus & Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med WP Grus & Schakt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-50333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom WP Grus & Schakt Aktiebolag är Persson, Gert Evert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ann-Britt Iréne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .