Veinge Busstrafik Aktiebolag

Hallands län

Information

Veinge Busstrafik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Veinge Busstrafik Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Veinge Busstrafik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Veinge Busstrafik Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-10-31. Men sedan 1991-01-01 så har Veinge Busstrafik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Veingev. 24, 312 45, Veinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Veinge Busstrafik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-18102.

Laholm arbetar för att företag som Veinge Busstrafik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Veinge Busstrafik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall i egen regi och eller i samverkan bedriva verksamhet inom bussåkerinäringen. Bolaget skall producera busstrafik med inriktning på beställningstrafik och linjetrafik, samt som konsult, administratör, chaufförer och tekniker biträda även andra bussåkerier. Bolaget skall dessutom bedriva leasingrörelse avseende främst bussar och andra fordon.

Firmatecknare för Veinge Busstrafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Veinge Busstrafik Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln VD, Karlsson, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bertil Karl Johan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Rune som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Veinge Busstrafik Aktiebolag är 556324-7849.