Arena Kemi Aktiebolag

Hallands län

Information

556302-8173 är organisationsnummer för bolaget Arena Kemi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arena Kemi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Arena Kemi Aktiebolag finns i.

Arena Kemi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-08-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arena Kemi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Arena Kemi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arena Kemi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arena Kemi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-16580 eller genom brev på följande adress:
Blåklintsv. 8, 312 31, Laholm

Bolaget skall bedriva försäljning av kemiska produkter till livmedelsindustrin samt storkök, försäljning av kemiska produkter för avfettning, fordonstvätt, städning, allmän rengöring, personlig hygien och tvättmedel samt försäljning av teknisk utrustning för rengöring, innehav och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arena Kemi Aktiebolag och det är Rosén, Lars Anders Einar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Karin Gunborg som är född 1944 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,