Taxi Laholm Aktiebolag

Hallands län

Information

Taxi Laholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Taxi Laholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Taxi Laholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Taxi Laholm Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1986-12-11. Men sedan 1990-01-01 så har Taxi Laholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 48, 312 34, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Taxi Laholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-71310.

Laholm arbetar för att företag som Taxi Laholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Taxi Laholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva yrkesmässig personbefordran och budbilstrafik, personaluthyrning för chaufförstjänster, beställningscentral för samordning av taxitrafik, utföra administrativa tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Taxi Laholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Lars Tore Gustaf -Nilsson, Irene Ann-Christin -Sahlström, Kjell-Åke Allan -Stråhle Wärring, Åke Michael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Taxi Laholm Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Irene Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Stråhle Wärring, Åke Michael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Lars Tore Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlström, Kjell-Åke Allan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jarl Roger som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lena Therese som är född 1985 och har titeln Suppleant.Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Taxi Laholm Aktiebolag är 556289-2355.