Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri

Hallands län

Information

556287-7091 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri finns i.

Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri har varit registrerat sedan 1986-12-02 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0430-18434 eller genom brev på följande adress:
Nebog. 8, 312 45, Veinge

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med huvudinriktning på djurtransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Kent Wernerssons Åkeri och det är Vernersson, Kent Agne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Ann-Kristin Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,