Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

556278-4883 är organisationsnummer för bolaget Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag finns i.

Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-08-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-30320 eller genom brev på följande adress:
TJÄDERVÄGEN 4, 312 75, Våxtorp

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Nilssons Åkeri Aktiebolag och det är Nilsson, Lars-Erik Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inger Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,